VoksEnPoEng oG FeriEkåTe NordMenn

I forgårs gikk vi på en smell kan du si

image

Jeg våknet først veldig tidlig. Tror jeg sto opp fra senga i fem tiden, og da så jeg slik ut:

image

Er nok kroppen som forbereder seg på nattevåk og tidlige morgener. Men det hadde jo vært godt å få sove så lenge som mulig nå som jeg enda har sjansen.

Jeg satte meg til å lage et blogginnlegg som fikk meg selv til å grine. Og når Olav våknet laget jeg kaffe til ham og ba ham lese det. Da grein jeg enda mer over at han leste det jeg syns var følsomt. Det blir ikke mer rørende enn man gjør det til sjøl, sa kjerringa…

Typen har byttet ut «nå må du roe deg ned» med «nå må du hormonere deg ned», og det med god grunn.

image

Så ringte telefonen, og det var verdens triveligste bilselger som kunne fortelle at nå var bilen vår klar til henting!

Vi dro av oss joggeoutfiten og kjørte vår siste tur med Rio`n. KIA Rio har gjort sitt, og ingenting negativt å si om den. Men nå er det fler som etterhvert skal inn i kjøretøyet, i tillegg til en barnevogn. Vi liker KIA såpass godt at nå er det Cee`d som står for tur. En stasjonsvogn full av voksenpoeng.

image

Vi bestilte den i svart, sånn at jeg kunne føle meg litt mafia. Olav hadde allerede prutet selgeren flau (dere vet, skamvettet) og det var bare å levere inn den gamle og plukke opp det nye gliset.

Når vi dro kortet på 143.000 var det som om tiden sto stille (det skal sies at dette ikke var prisen, men det vi betalte der og da). Jeg småfantaserte om å kunne gjøre sånn hvorsomhelst og nårsomhelst, og særlig kanskje i klesbutikker eller ved ferieturer. Men saken er nok den at dette må det slites og jobbes for i mange år fremover.

image

image

Uansett var det gøy sånn for en gangs skyld.

Forresten anbefaler jeg å ta en tur innom Bertel O. Steen  avdeling Sarpsborg dersom du skal ha deg en ny bil. Ta kontakt med Ole-Christian for en hyggelig prat på 94 78 98 28. Jeg garanterer at praten blir hyggelig og at han har gode evner til salg, men samtidig evne til samvittighet.

image

image

Vi belønnet oss selv med en jomfrutur i bilen til Svenskegrensa. Vi hadde tenkt til å tusle litt rundt på senteret i Nordby, men da vi så innvasjonen av feriekåte nordmenn som saumfarte bygget som en maurtue ble vi helt utslitt. Så vi tok oss en burger og kjørte hjem igjen i den fine nye bilen.

image

Jeg hadde gitt kjærligheten litt opp der jeg for halvannet år siden satt i en leid kjellerleilighet i Oslo, med en nyklekket bacheloroppgave i hånda. Men det viser seg jo nå at klaffer det, så klaffer det skikkelig.

I dag sitter jeg her med en fantastisk samboer, pensjonsparing, eierskap i hus, hund og baby i magen.

Nå er stasjonsvogna på plass, og A4 livet banker på døra. Kjenner jeg meg selv rett blir det nok ikke noe strømlinjeformet liv vi får utover. Det blir mer et liv fylt av opp- og nedturer som til slutt vil egne seg som en psykedelisk eventyrbok for herda barneører. Det er viktig å ha mye fargerik og selvlært kunnskap å fortelle barnebarna den dagen de kommer.

Vi snakkes <3

Follow my blog with Bloglovin

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>