Om mEG

Mitt navn er Ina, og jeg er 31 år.

Jeg liker ikke frysere og har veldig massivt hår. Jeg er sta og følsom, og ler mest av min egen humor.

IMG_8657

Jeg er utdannet vernepleier og fotograf, og har alltid vært et kreativt suppehue med en finger oppi alt som kan skapes fra eget sinn. Jeg har drevet mye med musikk, og kaller meg selv en semi «sing and songwriter».

I skrivende stund er jeg 7 måneder gravid og klar for å bli mamma for første gang. Jeg bor i i et gammelt hus sammen med mitt livs kjærlighet Olav, og hunden vår Otto.  (Olav er han til høyre.)

IMG_9515 IMG_8524

På fritiden liker jeg å bli kost med av kjæresten min mens jeg ser på reality tv, og that`s about it…   Mulig er dette grunnen til at jeg vil blogge.

Jeg burde reise meg mer fra en intetsigende sofa og ha et lystbetont mål for dagen som inkluderer det jeg liker og syns er gøy, nemlig å poste saftig info om livet mitt på nett sammen med visuelle godteposer.

Nå kommer det jo også en baby snart, som mest sannsynlig vil fylle dagene med annet innhold enn lønnet arbeid og hjernedød mating av apehjernen med Kardashian familien eller kjoler som sier ja.

ina og apekatt

Jeg har hatt en blogger i magen lenge og tenkte endelig å seile ut på det vidstrakte web. Hva bloggen vil handle om vil bli mer tydelig etterhvert, men innholdet vil baseres utifra mitt eget eksponeringsbehov, og dagsformen.

Jeg håper jeg klarer å skape en blogg som tilfredsstiller mitt eget behov og som samtidig kan underholde andre. Det hadde jo vært stas hvis livet mitt kunne gi andre et tidsfordriv eller et smil om munnen på en grå hverdag.

Vi snakkes <3

IMG_0871

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>