NaKEn i FjæRa

Jeg har kanskje verdens styggeste tatovering på magen, samt cellulitter og skavanker i form og fasong som de fleste andre. Det ble sterkt vurdert om jeg skulle ta for meg photoshop og redigere meg selv til det bedre, men så tenkte jeg at «Nei, fuck it! Kropp er kropp».

Vær nå glad i den kroppen du har. Man kan håpe at man så annerledes ut, men det blir ganske vanskelig å flykte fra sitt eget skinn. Jeg er frisk og funksjonell, og dessuten bærer jeg en liten statsminister inni meg. Faen ta dårlig selvbilde, for en får værra som en er når`n itte vart som en sku.

Bildene er tatt på Andøya av min kjære.

_MG_0627

_MG_0600

_MG_0525

_MG_0867

_MG_0677

_MG_0824

_MG_0608

_MG_0922

 

Peace and love <3

Follow my blog with Bloglovin

Blogglistenhits

One thought on “NaKEn i FjæRa

  1. Du e tøff Ina:) Og veldig vakker!! Glede meg te å få hilsa på statsministeren:) Ha ein strålande dag og hils Olav og Otto. Klem fra oss på karmøynå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>