MiddAG meD JeRN

I natt sov jeg hos mamma fordi det legges nytt gulv på soverommet vårt hjemme. Jeg kunne sovet i gjestesenga vår, men med mine hormoner om dagen er det fare for potensielle nervesammenbrudd dersom jeg har rot og byggemateriale rundt meg. 

image

IMG_0469

Ergo er det beste å holde seg vekk…

Så i dag har jeg og Otto slappet av og gjort masse fornuftig mens mamma var på jobb.

image

Når hun kom hjem laget hun middag til oss som matchet de retro hageputene hennes fra syttitallet

image

Sist jeg var på sjekk hos jordmor fikk jeg beskjed om at blodprosenten min var litt for lav, og at jeg burde få i meg mer jern. Så ingenting er bedre enn at ho mor disker opp med masse grønne grønnsaker

image

Apropos retro. Jeg fant et bilde i går av en ung versjon av meg selv, der jeg iherdig vasker akebrettet mitt med opprettede ermer. Sjekk hva som står i bakgrunnen

image

Hadde jeg hatt en sånn bil i dag hadde jeg vært lykkelig!

Vi snakkes <3

Follow my blog with Bloglovin

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>