KaOs, PizzA oG hunDeVaLpER

Det har vært en veldig fin helg minus litt ryggsmerter som jeg nesten begynner å bli vant til. På fredag var gulvet på soverommet ferdig lagt, og det så ut som et bomba horehus i alle kriker og kroker. Uteplassen vår var dekt av planker fra håndverkerarbeidet, og i stedet for å være superfornøyd over min flinke kjæreste og svogers harde innsats, fokuserte jeg som vanlig på det negative ved situasjonen.

IMG_1324

Dette gjorde fredagen til en litt sånn dårlig humør-dag, og vi lot stemningen gå ut over hverandre…

image

Jeg burde virkelig skamme meg. Hodet mitt er skrudd sammen slik at jeg ikke er fornøyd før helheten av en situasjon er komplett. Nå har vi mange prosjekter på gang samtidig for å gjøre klart huset til baby kommer, og da klarer ikke jeg å sette pris på at en og en ting faller på plass.

Så istedet for å prise min kjære opp i himmelen for hardt arbeid og kontinuerlig jobbing mot målet, så begynner jeg med neste utfordring der et problem er blitt løst. Nå er gulvet lagt, og da går hjernen min rett videre på gardiner som skal legges opp, klær som skal sorteres, listverk, vasking av bad, tur til fyllinga, sortering og vask av babytøy, handling av blomster, maling av vegg, levering av ting til Fretex, og fandens oldemor….

Dårlig stemning er lite konstruktivt, og på kvelden så vi på hverandre og sa at nå går vi ut og koser oss.

Det ble pizza i sola, og kjærleiken blomstet tilbake i sitt fulle utspring.

IMG_1344

IMG_1339

IMG_1338

Den gode stemningen ble med videre til lørdag. Vi tok kaffen og nyhetsoppdatering i senga som alltid, og jaggu glemte vi ikke radioprogrammet Popquiz på P1 som vi alltid hører på lørdag morgen!

Jeg hadde avtalt en fotoshoot med en dame som skulle selge valpene sine denne dagen, og tok med Olav som fotoassistent. 8 små hundevalper skulle legges ut for salg, og jeg tok bildene til annonsen.

Hællanutten så søte de var, bare 3 uker gamle. Det vibrerte i mine innbilte hundeeggstokker. (Legger ut noen av bildene jeg tok i eget innlegg:)

IMG_1354

IMG_1350

Hadde jeg ikke vært gravid hadde jeg nok blitt dypt deprimert av de bildene her og løpt uavbrutt ned på gymmen. Det er noen stillinger som ikke gjør seg heldig for fasongen…

IMG_1375

Valper er jo helt uerstattelig søte. Denne lille krabaten sovnet på brystet mitt og snorket små søte snorkelyder.

IMG_1368

IMG_1381

Hundeeier ble fornøyd med bildene, og jeg håper hun får solgt de slik som ønsket. Jeg tar på meg fotooppdrag innimellom av diverse slag, og det var jo hyggelig å få kose litt med nyfødte nussebasser i samme slengen.

Lørdagen ble avsluttet med grillings hos svigerinne og svoger.

image

Det er utrolig hvor mye mat som får plass i magen min selv om det egentlig er opptatt inni der. Det blir nok ikke en småvokst krabat som kommer ut.

tjukkbaby

Vi snakkes <3

Follow my blog with Bloglovin

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>