HvEm eR dU Lille VeSEN?

I november 2014, fikk jeg en romantisk julegave av Olav. Han er veldig romantisk, og overgår seg selv hele tiden med overraskelser og hemmeligheter.

IMG_9930

Jeg fikk et brev der det sto at vi skulle på reise, men det var ingen informasjon om hvor vi skulle eller når. Det var bare skrevet at vi skulle til et annet land på lang-weekend, og vi skulle kose oss på julemarked.

Et par uker før jul sto jeg på flyplassen og holdt meg for øynene gjennom passkontrollen. Da vi satt på flyet fikk jeg vite at vi var på vei til Krakow.

Jeg var så glad! Og det var starten på en tur som jeg aldri kommer til å glemme.

IMG_0169
IMG_9988
IMG_9995

Det tok oss en time fra ankomst til hotellet før vi feis ut i gatene med forventninger og et åpent sinn for en ny kultur. Vi kom ikke langt borti gata før vi sto ved et skilt med bilder av tradisjonell polsk mat, og en fyr i polsk bunad vinket oss inn. Når han nevnte at vi fikk en forrett uten ekstra betaling våknet gratisgrisen i oss, og vi spratt inn døra før noen fikk blunka.

Jeg saumfarte menyen og så på alt som spennende og flott. Herlig følelse å kunne velge mellom så mye nytt og spennende. Vi bestilte noe som virket typisk polsk fra kartet, og satt og ventet glade og fornøyde. Da den betalingsfrie forretten kom på bordet startet min kjære å gafle i seg noe fra en skål som han la på et stykke brød. Skulle tro han aldri hadde fått mat der han kjørte det inn i gapet med full entusiasme, og en glede kun underernærte kan forstå.  «MMmm, Det var kjempegodt! Det er potetstappe! Nam!» kom det fra mannen med munnen full.

Han hadde tømt halve skåla før jeg rakk å smøre meg en liten bit, og det tok ikke mange tygg før gåsehuden føyk ut av mitt gode skinn. Jeg spyttet ut på tallerken og roper  «Det er ikke potetstappe det der da ditt kålhue! Det er fett!»

Kjæresten min satt og trykket i seg rent fett fra svin, også kalt lard på engelsk.

IMG_9963

Og vi lo.

Vi lo som vi aldri har ledd før begge to. Tårene rant, og vi ble sett rart på av de andre gjestene. Vi syntes lard var et gøy ord, og lagde vitser om lard hele kvelden. Vi puttet ordet lard inn i sanger, og vi sneik inn lard i alle mulige hjernedøde sammenhenger.

Vi hadde det så utrolig koselig, og det er den fineste kvelden jeg kan huske at vi to har hatt sammen.

Den kvelden ble også du lagd min lille skatt.

IMG_1253

Du ble laget over en skål med fett og en kveld med latter og glede. En lykkens dag rett og slett.

Og det er det du er. Du er lykke som vokser inni meg.

IMG_0575

Det er nå 6 uker til termin, og 6 uker til jeg får møte deg.

Jeg gleder meg sånn, og lurer så fælt på hvem du er. Hvordan ser du ut? Hva slags personlighet har du? Er du en hyper liten krabat, eller er du av den stille og filosofiske typen? Er du frisk og fin? Vil du ha meg som mamma? Hva ønsker du av stimuli slik at du på best måte får den utviklingen du trenger? Hvem sin nese får du? Hvem sine øyne får du?

Uansett er du velkommen. Akkurat som du er.

Familiebilde

For vi er her og venter på deg, og vi skal gjøre alt vi kan for at du skal få det du behøver i dette livet.

Og en ting er sikkert; her er det nok av kjærlighet.

<3

Follow my blog with Bloglovin

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>