FrysT RosEnKåL oG BiLDeDrYss

De siste dagene har jeg ligget horisontalt med fryst rosenkål på ryggen, samt vært på akutte timer hos kiropraktoren. Det gikk til et punkt der jeg vurderte å kjøpe illegal heroin for å dempe ryggsmerter, så Olav ringte vår reddende engel av en kiroknektor. Hun knaste og trykket på ryggen min til den store gullmedaljen. Håpet er å bli relativt normal igjen dersom jeg fortsetter med rosenkål og Orange is the new black-maraton noen dager til.

Jeg elsker den lille nissen jeg har i magen, men etter alle problemer jeg har fått skal han rett i skammekroken når han kommer ut.

Da det har vært en stund siden siste oppdatering, legger jeg ut et bildedryss fra uken som har gått.

image

Tidenes jævligste Ikea tur er overstått. Dere kan jo se hva Olav mente jeg burde kjøpe meg….

image

Kommode til lillegutt, og en kjempestor vase vi ikke har brukt for står nå klart i heimen.

image

image

image

Vi har hatt besøk av min gode venninne Linda i flere dager. Vi var ute og koste oss med feit mat, og de kjøpte seg planke med spennende ølsorter til å smake på.

image

Linda er selverklært gartner, og har generelt mark i rompa der det kommer til å rydde og fikse hos andre. Etter litt for mange år i hjemmesykepleien har hun blitt miljøskadd, og klarer nå ikke å bare være på besøk uten å rydde, sortere, vaske eller organisere. Det passet fint for meg som ikke kan røre på meg, og nå er hagen vår blitt så fin etter luking og planting av nye blomster. Jeg fikk sol på kroppen mens jeg observerte de  andre stå på som to stykk Blomster-Finn.

image

image

Vi har vært ved sjøen i sommerværet, og Otto fikk prøve saltvann for første gang. Han er veldig skeptisk til alt som har med vann å gjøre, så vi bar ham ut for å overtale ham om at dette var gøy. Dette med å svømme er tydeligvis innebygd i kroppen hos hunder, for han plasket seg ganske kjapt tilbake til land med labbene sine. Egentlig tror jeg han syns det var litt stas, for han hoppet og sprellet som aldri før i strandkanten etterpå.

image

Olav klumsetroll måtte selvfølgelig slå seg. Det går ikke en uke uten at han faller gjennom et tak, kutter seg i fingeren, tryner på asfalten, eller skjærer seg på en kniv.

image

Etter langvarig prokrastinering har jeg endelig lagt opp gardinene mine. De er syregule og har ligget på vent i mange uker. Nå er de faktisk i riktig høyde, og henger i stua vår.

image

Stua i seg selv begynner å bli komplett. Alt er endelig på plass, og jeg har kunnet finpusse interiøret slik jeg vil ha det. Den gule stolen der fikk jeg i overraskelse av min kjære når vi var på Ikea. Har hatt veldig lyst på en sånn, og til min store lykke ville Olav gi meg en fødegave (vet ikke om dette er normalt, men jeg tok gledelig imot!) Han er virkelig verdens beste kjæreste.

image

Vi har skrudd opp krybben. Den står nå klar til babyen, men blir foreløpig brukt til kaffebord.

image

I helgen hadde vi huset fullt av overnattingsgjester. Det var festival i byen, og for første gang mikset vi mine og dine venner som sov over hos oss etter konsertene. Det gikk kjempefint, og det var utrolig koselig å ha kjekke folk på besøk i heimen vår. Jeg lagde sellerirotsalat til grillingen, da potetsalat ikke går hånd i hånd med gode venner på lavkarbo.

image

Mens de andre var ute, satt jeg hjemme og spiste smågodt og så på kvalitetsfilmen: 3 headed shark attack. En film som virkelig styrker intellektet og opprettholder en psykologisk kompleksitet både i spenning og visuell utforming.

image

Otto og hans lidenskap. Å sove mest mulig.

image

Vi har også vært på svangerskapskontroll. Olav fant seg litt tidsfordriv på legekontoret, og syns det var stas å leke med en plastikk hai.

Alt så bra ut i forhold til graviditeten, og barnet har nå snudd seg med hodet ned i bekkenet. Han er klar for tidenes reise til en annen verden. Det er jo ikke bare mor som gjennomgår en ekstrem påkjenning under fødselen. Tenk på hva barnet må i gjennom!

Uansett så nærmer det seg mer og mer for hver dag. Det er fortsatt helt uvirkelig, men jeg gleder meg stort og inderlig <3

 

Vi snakkes <3

 

Follow my blog with Bloglovin

Blogglistenhits

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>